lauantai 15. helmikuuta 2014

Vaippoja

Katsokaapas mitä meille on kotiutunut! Ihanainen ystävä(kertun kummi) kantoi meille lainaan pussillisen kestovaippoja. Eilinen päivä mentiin melkein kokonaan kestoilla, ja nehän toimii! :)


Niilon ollessa vauva kokeilin kestoja, mutta ne eivät toimineet ollenkaan. Omistamani vaipat olivat vääränlaisia ja hieman nafteja jo valmiiksi. Silloin luovutin homman suhteen kokonaan. En jaksanut käydä etsimään sopivaa mallia.

Mutta onni on ystävä, joka on perehtynyt asiaan! Neuvoja on saatavilla ja saadaan aloitella hommaa lainavaipoilla. Eilisen olenkin selaillut fb:n kestovaippakirppiksiä ja huuto.nettiä.

Tämä samainen ystävä muisti Kerttua (ja Saimia)  ystävänpäivälahjalla.


Tytöt saivat aivan mahtavan ihanat ja upeat pipot. Nämä ovat ihan täydelliset tyttöjen päähän. En malta odottaa kevättä, että päästään käyttämään pipoja.


Sopivat täydellisesti esimerkiksi tämän Lindexin neulehaalarin kanssa.

Pahoitelut huonoista kuvista. Aikainen aamu ei ole paras aika napsia kuvia.

Muoks. Kaikki vinkit ja neuvot kestoiluun liittyen ovat tervetulleita! :) 

5 kommenttia:

 1. Mun parhaat neuvot kestoiluun on olla kärsivällinen ja armollinen itselle. Välillä on kausia kun vauvoille ei sovikkaan ne aina ennen toimineet vaipat, mutta aina on olemassa joku malli joka toimii. Armollisuudella tarkoitan sitä että jos kestoilu alkaa tuntua pakkopullalta, voi ihan hyvin käyttää kertsejä kunnes kestoilu alkaa taas maistumaan.

  Mä olen pääsääntöisesti kestoillut tyttöjen kanssa, mutta myös täysin kertsi kausia on ollut sillon kun ei vaan jaksa pyykätä. On kuitenkin mukava ajatella että vaikka käyttäisi vain yhdet kestot päivässä lapsilla niin säästöä tulee jo yli 600 vaippaa vuodessa, eli n.12pkt :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ajatellut, että aina kun jaksaa niin käytetään kestoja, mutta kertsit ei oo maailmanloppu. :) Tilanteen ja oman jaksamisen mukaan mennään.

   Poista
 2. Mekin ollaan aika paljon kestoiltu! Ulos, kylään ja yöksi oon kyllä laittanut kertiksen yleensä. Me ollaan muuten laitettu usein riisipaperin ihoa vasten, sen vii sitten heittää pois niin on vaipan putsaaminen helpompaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin itsekin tuota riisipaperia tai kuivaliinoja, jotka helpottais vaippojen putsaamista ainakin nyt maitokakkavaiheessa. :)

   Poista
 3. Kestoilu on kivaa! Ja vaipat ihania! Meillä lähinnä kestoillaan ja olen kyllä huomannut toimivaksi!

  VastaaPoista

Ilahdutat päivääni jättämällä kommentin. :)