sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Tyttöjen vaatekaapilla

Pikku-neitien vaatekaappi pursuaa tällä hetkellä. Meillä on käytössä koot  56-62. Joitakin 50cm housujakin taitaa vielä joukossa pyöriä. Vaatetta on enemmän kuin tarpeeksi, vaikka käyttäjiä onkin kaksi. Ilmeisesti jonkinlainen hulluus on iskenyt.

Tietyt vaatteet ovat tulleet suosikeiksi ja ne tulee valittua käyttöön muita useammin. Joukossa on ollut yllättäjiä, joista en välttämättä ole ostohetkellä kauheasti tykännyt.

Pahoittelut pikaisesti napatuista kökkö-kuvista.


Lindexin Littlephant-vaatteita on kertynyt meille melkoisesti. Tässä osa tällä hetkellä käytössä olevista.


Nämä bodyt ovat suosikkeja, muitakin superihania kyllä löytyy. Varsinkin tuo H&M:n musta-valkoraidallinen kietaisubody on ollut aivan paras. Se käy kaiken kanssa! Pitäisi löytää samanlainen koossa 68cm.


Seppälän collgefarkut ovat aivan ihanat! Kahdet samanlaiset housut (erivärissä) odottavat tyttöjen kasvamista. Raidalliset vaatteet tuntuvat miellyttävän omaa silmääni ja nämä mekot ovat osoittautuneet suosikeiksi. Varsinkin tuo Polarn o pyretin mekko on aivan superhyperihana! Harmikseni se on kokoa 50 ja pian pieni. :/

6 kommenttia:

 1. Ihania vaatteita ja ihana blogi sinulla!

  VastaaPoista
 2. Tuo little phantin sirkussetti on ihanin! Harmi ettei sitä enää tehdä :(

  Ihania vaatteita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä tosi harmi. :/ oon käynyt kuolaamassa Littlephantin muita tuotteita heidän kotisivuilla. Aivan ihania juttuja!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. kiitos. :) monenlaisia vaatteita löytyy meidän lasten kaapeista.

   Poista

Ilahdutat päivääni jättämällä kommentin. :)