sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Sairastelua

Täällä on muutama päivä mennyt sairastellessa. Minä ja Niilo ollaan oltu eniten räkäisiä, mutta pikkuinen Kerttukin sai ensimmäisen flunssansa. Kyllä on kurjaa, kun vauvalla on nenä täynnä räkää ja syöminen ei oikein onnistu. Yöt meni pätkissä ja vahtiessa toisen hengitystä.


Nenä-Fridalla ja keittosuolasuihkeella ollaan kuitenkin pahimmasta tukkoisuudesta selvitty. Kuumetta ei onneksi ole ollut.

Keskiviikkona neidit saivat rokotteita oikein urakalla. Tuli kaksi pistettävää ja rota-tehoste suun kautta. Melkoinen määrä vieraita aineita pieneen ihmiseen. Itse en ole sen kummemmin rokotteisiin perehtynyt, mutta tuntuu melko hurjalta tuo kerralla annettava määrä.

Sen kummempia sivuoireita ei piikeistä onneksi tullut. Pistokohta punoitti hieman ja neideille nousi pikkuisen lämpöä illalla. Annoin yöksi nestemäistä Panadolia ja yö menikin oikein mukavasti.

5 kommenttia:

 1. On kyllä kurjaa kun pienet sairastaa.. Mikään ei ole sillon hyvin :( Paranemisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se. :/ Toivottavasti flunssa alkais olla voitettu.

   Poista
 2. Voi, paranemisia sinne! Nyt tuntuu olevan flunssaa paljon liikkeellä. Tai ollut koko talven ajan, meilläkin nyt neljäs flunssa meneillään.. Itseä hirvitti myös tuo rokotuksessa annettavien vasta-aineiden määrä..! Hyvä, että ei rokotteet kuitenkaan aiheuttaneet oireita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin oon huomannut, että koko talven on ollut liikkeellä vaikka minkälaista räkätautia. Ajattelin jatkossa toivoa, että jos rokotteita saisi jaksotettua niin, että kerralla tulisi vain yksi piikki.

   Poista
 3. Paranemisia! Pöpöt pois pian!

  Ei oo kivaa sairastaa :(

  VastaaPoista

Ilahdutat päivääni jättämällä kommentin. :)