sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Iskän vaatettamana

Tänä aamuna nukuin hieman kauemmin ja mies hoiti tyttöjen aamupesut ja vaatetuksen. Yleensä varaan itse neitien vaatteet valmiiksi. Kun katsotte kuvaa, ymmärrätte ehkä miksi. ;)


Meillä mies tykkää yhdistellä kuviollisia vaatteita keskenään. Tämä sama on huomattu myös Niilon kohdalla.Tämä tyttöjen yhdistelmä on kyllä sieltä parhaasta päästä, joskus on tullut vastaan todella ennakkoluulottomiakin vaateyhdistelmiä.

Äh, eihän vaatteilla oikeesti ole juuri mitään väliä. Pääasia kun on lämmintä ja edes jotain päällä. Tämä juttu siis kirjoitettu ihan hyvässä hengessä ja iloisella mielellä. :)

Miten teillä muilla? Pukeeko isä lapsille päälle vaatteet, jotka ensimmäisinä sattuvat käsiin?

10 kommenttia:

 1. :D

  Meillä on vähän sama juttu, ettei mies kyllä katso yhtään, mitä neidille laittaa päälle.. Sen takia joko mä laitan puettavat vaatteet valmiiksi esille tai suosiolla vaihtelen ne itse.
  Paras yhdistelmä on ollu, kun Lina oli yltäpäältä kissa-kuosissa. Body oli kissoja täynnä ja isi oli ajatellu, että niihinhän sopii sitten ne samanlaiset leggarit täydellisesti! ..siinä oli kissanainen valmiina.

  No mutta joo, eihän Linaa haitannu pätkääkään. Naisilla vaan tuppaa ehkä tarve pukea lapsetkin niin, että se miellyttää silmää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kissa! :D Miehille täytyy antaa kiitosta hyvistä yrityksistä.

   Poista
  2. No kyllä! Miehellä oli ollu ajatuksena se, että "ne sopii hyvin yhteen" ;)

   Teilläkin nähtävästi vain halutaan väriä elämään! :)

   Poista
 2. Meillä isi tykkää pukea tytön mahdollisimman sinisiin ja isoihin vaatteisiin..
  Vaatteet on kaappiinki laitettu hyllylle "nämä menevät nyt" ja "nämä vasta jonkun ajan kuluttua", mutta ei mee kaaliin :D
  No tosiaan pääasia että vaatteet on päällä ja ei tule kylmä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli tätä samaa jossain vaiheessa pojan kohdalla. Lopulta mies sisäisti millä hyllyllä sopivat ja käytössä olevat vaatteet ovat. :)

   Poista
 3. Meillä on sama homma, ekat vaatteet mitkä käteen sattuu lapsille päälle!! Olen vain iloinen että on laittanut vaatteet päälle lapsile, jos alkaisin sanomaan että ei nuo sovi keskenään ni ei kylläenää pukisi lapsia!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, en viitsi mennä huomauttelemaan. :) Saattaa seuraavan kerran lapset olla ilman vaatteita.

   Poista
 4. Kun lapseni olivat vielä päiväkodissa ja iskä oli vienyt aamulla, niin monesti kauhistuin, kun hain lasta iltapäivällä ja näin missä vaatteissa iskä oli tuonut lapsen aamulla hoitoon. Hyvä, jos oli edes sukat samaa paria. Nyt nuorimmaiseni on eskarissa ja tyttö kyllä päättää itse, mitkä vaatteet laittaa päälleen.

  VastaaPoista
 5. Isit ja vaatteet =D ei vain ole hyvä yhdistelmä!!! liityin lukijaksi!! Tervetuloa meitä seuraamaan tutipuu2012.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. :D :D :D Hahaha! Just hyvä!

  Tykkään sun blogista!

  VastaaPoista

Ilahdutat päivääni jättämällä kommentin. :)