torstai 1. toukokuuta 2014

Vappuja

Meidän vappuaatto meni villisti perheen kesken kotona. Hieman herkkuja, ilmapalloja ja serpentiiniä. Tehtiinpä lasten kanssa pieni vappuaskartelukin.


Näiden naamareiden tarpeet löytyivät kaapista. Olen jemmannut papereita, pahveja, pahvilaatikoita, jogurttipurkkeja ja kaikkea muuta "roskaa" meidän askartelukaappiin. Niistä saa tehtyä vaikka mitä! Naamioiden mallin piirsin itse ja leikkasin roskapahvista. Jokainen sai sitten koristella naamion mieleisekseen.
Kaksoset täyttivät toissapäivänä puolivuotta. Uskomatonta! Samana päivänä oli keskoskontrolli sairaalalla. Muuten kaikki ok, mutta tyttöjen pituuskasvu on hieman liian hidasta. Nyt sitten otetaan hieman verikokeita, josko niistä selviäisi syytä. Lääkäri kyllä oli sitä mieltä, että kasvu hakee vasta sitä omaa linjaansa ja kaikki olisi ihan kunnossa.

Kertun hemoglobiini oli myös hieman liian matala. Sitä lähdetään nyt rautatipoilla ja ravinnolla nostamaan. Kerttuhan on oppinut kiinteiden syönnin huomattavasti hitaammin kuin Saimi, joten hb:n alhaisuus selittynee ihan sillä. Viikon sisään Kerttu on kyllä kehittynyt syömisessä melkoisesti.

Ilmoittauduin muuten mukaan toukokuun Silmukan ytimessä-haasteeseen. Aiheena on kukka ja melko selkeä ajatus on, mitä aion tehdä.

Hauskaa Suomalaisen työn päivää teille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutat päivääni jättämällä kommentin. :)