torstai 8. toukokuuta 2014

Arjen kiireitä

Päivät ovat hujahtaneet ihan kamalalla vauhdilla. Tytöt ovat olleet hieman normaalia haastavampia, joten bloggailu on jäänyt. Päiväunet, jotka ennen olivat päivän ainoa, rauhallinen hetki, ovat muuttuneet levottomiksi ja pätkittäisiksi. Oletan hampaiden tekevän tuloaan, sillä ikenet ovat pullallaan ja kuola valuu.


Tämäkin kirjoitus on ollut koneella auki koko päivän. En vain ole ehtinyt saada tätä valmiiksi. Päivällä oli mielessä jotain kirjoitettavaa, mutta nyt aivot raksuttavat tyhjää. Muuta ostos olisi teille esiteltävänä, kun vain ehtisin kuvaamaan.


Käsitöihinkään ei ole ollut aikaa. Ideoita olisi vaikka kuinka, mutta aika... mistähän sitä saisi ostettua. Yötäkään en viitsisi uhrata ompeluun, sillä jokainen nukuttu tunti on tarpeen. Onneksi on viikonloppu tulossa! Ja sunnuntaihan on omistettu minulle ja kaikille muillekin äideille.

 Ylimmässä kuvassa Kertulla on muuten vuosien 1986-1988 äitiyspakkauksen potkuhousut. Itsekin olen samanlaisiin vauvana pukeutunut. Nämä yksilöt olen ostanut ne kirpparilta ja muokannut terättömiksi.

Tällä kertaa ei muuta. Palaan asialle kunhan aivot toimivat paremmin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutat päivääni jättämällä kommentin. :)