sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Tytöt

Meidän pienet pirpanat ovat jo puolivuotiaita. Voisin hieman kertoa tyttöjen kuulumisista ja rytmistä.

Tytöt osaavat pyörähtää selältä mahalleen ja navan ympäri liikuskellaan hieman. Leluja tavoitellaan ja niihin tartutaan vakain käsin. Kaikki viedään suuhun välittömästi. Kehitys on ollut ihan ikätason mukaista, eikä moitteita ole tullut sairaalasta tai neuvolasta. Kumpikin tyttö viihtyy hyvin lattialla, onneksi. Nyt aletaan hiljalleen harjoitella syöttötuolissa istuskelua ja ruokailua.

Päivittäin tytöt saavat kolme kiinteää ateriaa rintamaidon lisäksi. Lounas, päivällinen ja iltapuuro on nyt rytmitetty meidän päiviin. Välipala ja aamiainen korvataan vielä pelkällä maidolla. Saimi syö hienosti ja tosi siististi syötettynä. Kerttu ei ole ihan sinut lusikan kanssa. Sormiruokailu onkin ehkä enempi hänen juttunsa. Hiljaa hyvä tulee. En ole ottanut syömisestä mitään stressiä. Kertulle tosiaan menee rautalisä. joten tiedän senkin olevan turvattu.

Yöllä tytöt kumpikin syövät 1-4 kertaa. He nukkuvat edelleen meidän sängyssä, joten olen kyllä öihin todella tyytyväinen. Neidit jatkavat uniaan samointein saatuaan masun täyteen. En koe olevani väsynyt tai rasittunut, vaikka herätyksiä tuleekin öisin useita.

Kaikkinensa meillä menee oikein hyvin ja mukavasti. Tytöt viihtyvät hyvin ulkona rattaissa kun saavat katsella isompien sisarusten touhuja ja leikkejä. Vuoden päästä pääsevätkin sitten jo paremmin sisarusten perään.

Jäiköhän nyt jotain olennaista kertomatta. Kysyä saa jos jotain tulee mieleen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutat päivääni jättämällä kommentin. :)