perjantai 2. toukokuuta 2014

Viikonloppua kohti

Auton hajoaminen on tuottanut meidän perheelle hieman ylimääräistä vaivaa ja ongelmaa. Hajonneen osan tilalle on metsästetty uutta ympäri Suomen. Uutena osia ei löydy koko maasta, eikä purkuosiakaan ole saatavilla. Maahantuojan kautta uuden osan saapuminen kestää viikkoja. Se on muuten pitkä aika olla ilman autoa. Miehelläni oli tänään vapaapäivä ja se kuluikin uuden osan metsästämiseen.

Onneksi saimme nyt viikonlopuksi auton lainaan. Muttamutta... emmehän me koko perhe mahdu kerralla normaaliin viisipaikkaiseen autoon. Pitäkää peukkuja, että saamme auton korjattua piakkoin.

On tässä päivässä ollut paljon hyvääkin. Kankaiden yön heräteostospaketti saapui tänään.  En malta odottaa, että saan loihdittua kankaista jotain ihanaa.

Ruokakin onnistui tänään erityisen hyvin. Paistoin pannulla kiinankaalia, paprikaa ja sipulia. Sekaan mausteita oman maun mukaan, sekä keitettyä pastaa. Nam! Hyvää, nopeaa ja helppoa. Kiinankaali on muuten loistavaa paistettuna tai wokattuna. Erityisesti lohen kanssa toimii mainiosti.

Kertun ihanan höpsö kummi poikkesi tänää ja toi tytölle puolivuotislahjan. Onhan 6kk jo kunnioitettava ikä. ;) Lahja oli enemmän kuin mieluinen.
Nyt suuntaan saunaan ja nukkumaan. Hulvatonta viikonloppua kaikille!

Ps. 50 lukijaa on saavutettu, joten piakkoin pärähtää käyntiin blogini ensimmäinen arvonta. Pysypä siis kuulolla. :)

3 kommenttia:

  1. En ole ikinä ajatellutkaan, että kiinankaalia voisi heittää pannulle (vaikka tarkemmin ajatellen olen sitä syönytkin niin), joten testiin menee!

    VastaaPoista
  2. P.s. nuo kankaat ♡ olen kade! Itse en uskaltanut kurkkiakaan kankaiden yöhön.

    VastaaPoista

Ilahdutat päivääni jättämällä kommentin. :)