keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Helteistä huomenta

Tähän aamuun on herätty jo 05.15. Olisin mielelläni nukkunut hieman kauemmin, mutta minkäs mahtaa. Eipähän mene päivä hukkaan.  Kesä tuntuu tulleen tänne meillekin. Lämpömittarin lukemat ovat olleet viime päivinä hieman liian korkealla. Lapset nauttivat, mutta minä stressaan nestehukasta, auringonpistoksista, palamisesta.... ja kaikesta muusta helteeseen liittyvästä.

Vauvelit ovat pukeutuneet viimepäivinä lähinnä vaippaan. Sekin tuntuu olevan liikaa. Yöt ovat olleet myös levottomia. Neljä henkilöä ja 160cm leveä sänky ei ole helteellä ihan toimiva yhdistelmä. Varsinkin kun tytöt tykkäävät nukkua kyljessä kiinni. Viime yönä mietin, että taidan suunnata sänkyostoksille ja hankkia 80cm leveän runkopatjan sängyn jatkeeksi.

Eilen ajelimme Joensuuhun sairaalalle verikokeisiin. Tyttöjen hitaan pituuskasvun mahdollista syytä yritetään löytää, joten Saimista napattiin muutama putki verta. Itse uskon, että tytöt nyt kasvavat vain hieman hitaammin. En ole huolissani. Meidän aiemmatkaan lapset eivät ole olleet kauhean pitkiä vauvavuoden aikana.


 Reissusta tarttui mukaan mm. mekko kesän juhliin ja nämä älyttömän hienot leggarit.
Yllä oleva kuva on napattu äitienpäivän iltana. Tajusin, ettei minusta ja lapsista oltu otettu yhtänään yhteiskuvaa. Se täytyi korjata, vaikka lapset olivatkin jo yötamineissa. Sylin täydeltä rakkaita.


Ompeluhommiakin olen yrittänyt parhaani mukaan tehdä aina kun aika vain sallii. Tästä on tulossa mekko pienille tytöille. Kertoilen lisää kunhan saan sen joskus valmiiksi. Tiedossa on paljon käsin ompelua.Aurinkoista päivää teille kaikille!

2 kommenttia:

  1. Voi että miten ihana kuva teistä yhdessä! Ja nuo legginsit.. mahtava kuvio! :D

    VastaaPoista

Ilahdutat päivääni jättämällä kommentin. :)