perjantai 6. kesäkuuta 2014

AnteeksiAnteeksiAnteeksi

Suuret pahoittelut hiljaisuudesta! Nyt on ollut meneillään vaikka mitä ja kesäinen sää vetää ulos. Lupaan skarpata ja päivitellä meidän kuulumisia hieman useammin. :)

Pienille tyttöjen elämään kuuluu hyvää. Uusia taitoja opitaan jatkuvasti. Kerttu nousee jo hienosti kontalleen ja hytkyttelee paikallaan. Hermo menee kun eteenpäin ei vielä pääse. Saimi taas harjoittelee sorminäppäryyttä. Hän keskittyy tarkasti näpräämään nauhoja, pesulappija ja nappeja. Ihanan erilaiset muruset! <3

Kumpikin tyttö liikkuu peruuttamalla ja napansa ympäri pyörimällä. Neitejä saa pelastaa milloin mistäkin nurkasta ja jumista. Istuminen onnistuu nykyään jo hyvin ja jämäkästi. Ikää tytöillä on siis nyt hieman reilut 7kk.

Täällä on harrastettu myös kierrätysompelua. Tässä yksi esimerkki.


Kirpparilta tarttui Hilmalle H&M:n t-paita. Se oli kuitenkin hieman tylsä ja t-paitoja meillä on ihan riittävästi. Ompelin paidan helmaan vanhasta pussilakanasta poimutetun kaitaleen ja paidasta muotoutui ihana kesämekko. Nyt ompelimon puolella odottaa kasa lyhyeksi jääneitä t-paitoja, joille täytyisi tehdä sama temppu.

Siinäpä hieman kuulumisia. :) Oikein ihanaa ja kesäistä viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

Ilahdutat päivääni jättämällä kommentin. :)