maanantai 28. huhtikuuta 2014

Operaatio lapsille vaatetta kesäksi

Joskus sitä tekee täysiä hutiostoja vaatteiden suhteen. Nykyään tätä tapahtuu onneksi harvemmin. Parin vuoden takainen mekko-ostokseni on jäänyt käyttämättömänä kaappiin roikkumaan. Sattumalta se tarttui tänään käteeni ja heti päähäni pulpahti muutama idea kuinka saada mekko käyttöön.


Malliltaan mekko ei sopinut minulle ollenkaan, mutta helmassa oleva ruusuprintti oli sen verran kaunis, että tahdoin sen jäävän talouteemme.

Kaksi saumaa ja valmis! Tällaisiin ompeluksiin minullakin on joskus aikaa. Vanhin neitokaisemme oli enemmän kuin innoissaan uudesta mekosta. Tämä on juuri sopiva tulevan kesän lempparimekoksi. Äidin sydäntä lämmittää kun olemassa olevasta, "turhasta" tavarasta saadaan käyttökelpoista ja kaunista vaatetta.Esikoinen on iloinen ja niin on äitikin. :) Kuvat ovat mitä ovat, älkää antako sen häiritä.

6 kommenttia:

 1. Wau mitä oletkaan taikonut! Ja tänä kesänä vielä kukkakuosit oikein muodissakin, tyylitietoinen äiti ja kätevä käsistään! ;)

  VastaaPoista
 2. Tosi ihana, voi että kun kohta alkaakin olla jo niin kesäiset kelit ja mekko aika :) Blogini on muuttanut muuten uuteen osoitteeseen: huvikumpuliving.casablogit.fi, tervetuloa sinnekin seurailemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesä on onneksi ihan pian täällä, :) Pääsee mekko oikein kunnolla käyttöön.

   Poista
 3. Hieno idea!
  Blogissani on sinulle haaste: http://meidnpieniryyni.blogspot.fi/2014/04/11-haaste.html :)

  VastaaPoista
 4. Edellinen kommentoija ehti juuri ensin! Sinulle olisi nimittäin haaste minultakin, mutta kaksi haastetta taitaa olla liikaa :)
  http://isokahvikiitos.blogspot.fi/2014/04/haaste-2.html

  VastaaPoista

Ilahdutat päivääni jättämällä kommentin. :)