sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Ihoni pelastus?

Sain Detrialta testattavaksi Detria Arbutin Couperosa päivä- ja yövoiteen. Ihoni on tällä hetkellä melko huonossa kunnossa. Raskaus ja hormonimyrskyt näkyvät myös kasvoissa. Iho on paikoin kuiva, paikoin rasvainen, näppylöitä, epätasaisuuksia.... Huoh! Toiveikkain mielin lähden testaamaan näitä voiteita.

Aika näyttää millaisiksi nämä tuotteet käytössä osoittautuvat. Ainakaan huonommaksi tilanne ei voi mennä. :D Unelmana olisi tasaisempi iho, joka ei juurikaan kaipaisi meikkivoidetta.


 Detrian nettisivuilla tuotteista sanotaan näin:

"Päivävoide on suunniteltu erityisesti suojaamaan ja kosteuttamaan ihoa. Kehitetty erityisesti couperosaihon hoitoon sekä pigmenttimuutosten kuten maksaläiskien hoitoon. Hajusteeton ja parabeeniton. Suojakerroin 10."

"Tehokkaan lopputuloksen saamiseksi käytä seerumin ja päivävoiteen lisäksi Arbutin yövoidetta. Täyteläinen ja rauhoittava yövoide vahvistaa herkkää couperosa-ihoa ja hoitaa pigmenttimuutoksia (esim.maksaläiskät). Arbutiini ja mustikan polyfenoliset yhdisteet ehkäisevät ihon ennenaikaista vanhenemista. Bioaktiiviset ainesosat ravitsevat uusiutuvaa ihoa levon aikana ja lisäävät sen elinvoimaisuutta. Hajusteeton ja parabeeniton."


Detria on mukana tekemässä hyvää ja kerää varoja uudelle lastensairaalalle. Käykäähän tutustumassa Rakas äiti - Varoja lastensairaalalle 2017-kampanjan sivuista facebookissa. Jokaisesta tykkäyksestä Detria Oy lahjoittaa 0,10€ Lastensairaala 2017- hankkeelle (10 000 tykkääjään asti).

Ostaessasi  tuotteita Detrian verkkokaupan kautta, lahjoitetaan jokaisesta ostetusta Detria Arbutin-tuotteesta 2€ hankkeen hyväksi. Relaxant-tuotteista lahjoitetaan 1€. Ostaessa tulee käyttää kampanjakoodia: lastensairaala2017.

HUOMHUOMHUOM!

Nyt huhtikuun ajan samaisella kampanjakoodilla  lastensairaala2017, Detria Arbutin ja Relxant -tuotteet -20% alennuksella Detrian verkkokaupasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutat päivääni jättämällä kommentin. :)