keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Pitsapannaria

Tänään meillä syötiin pitsapannaria. Siitä tuli sen verran hyvää, että haluan jakaa ohjeen teidänkin kanssanne. Resepti on omasta päästä, makeaa pannaria mukaellen tehty. Tämä herkku oli nyt ekaa kertaa meidän ruokalistalla, mutta taisi saada hyväksynnän koko perheeltä.


Pitsapannari (iso pellillinen)

Taikina:

1dl kaurahiutaleita
2dl spelttijauhoja (Voit korvata myös vehnäjauhoilla tai vaikkapa sämpyläjauhoilla)
1dl vehnäjauhoja
1tl suolaa
1tl leivinjauhetta
8dl maitoa
3 kananmunaa
0,75dl öljyä

Täyte:

300g jauhelihaa
2 tomaattia
1 iso sipuli
juustoraastetta
mausteita maun mukaan

1. Sekoita kuivat aineet. Lisää munat, maito ja öljy.
2. Kaada taikina pellille, leivinpaperin päälle.
3. Ruskista jauheliha, sipuli ja tomaatti. Mausta.
4. Ripottele pohjan päälle ja lisää juustoraaste.
5. Paista n. 225C kunnes taikina on hyytynyt ja pinta rusehtaa.



Täytettä voi jokainen varioida oman mielensä mukaan. Itse aion seuraavalla kerralla laittaa lisäksi aurajuustoa ja paprikaa.


Suosittelen lämpimästi kokeilemaan. Salaatin kanssa täytti vatsan mukavasti ja lapsillekin tuntui kelpaavan.

2 kommenttia:

Ilahdutat päivääni jättämällä kommentin. :)