lauantai 5. heinäkuuta 2014

NallukanPallukat

Olipa kerran Kankaiden yö ja vikkelä hiirisormi. Sorruin, mutta vain hieman. Onneksi kuitenkin laitoin yön pimeinä tunteina tilausta menemään ja nappasin koriin tätä I-H-A-N-A-A kultakutri-jerseytä Sashopista.


Tilatessani jo tiesin, että kankaasta syntyisi paita meidän pojallemme. Useamman kuukauden kangas sai kuitenkin marinoitua, ennen kuin tartuin tuumasta toimeen. Aluksi suunnittelin eteen nappilistaa, mutta päätin kuitenkin tehdä ihan vaan tylsääkin tylsemmän peruspaidan. Printtitrikoot kun harvoin kaipaavat mitään muuta kuin toimivan peruskaavan.

 Kaava on oma ja koko 104cm. Hieman reilu meidän pian 3-vuotiaalle miekkoselle.


Äiti on tyytyväinen ja niin on paidan omistajakin.Kuosi ja värit ovat aivan mahtavat! Voisin tuijotella tätä kangasta vaikka kuinka kauan. Harvoin ihastun näin vahvasti mihinkään tiettyyn kankaaseen.

Trikoota jäi vielä pieni palanene. Saa nähdä mitä siitä syntyy. Vauvoille voisi ommella jotain ja esikoinenkin toivoi pipoa itselleen. Saa nähdä joudunko tilaamaan tätä hieman lisää...

Voisihan pojalle ommella isommankin paidan odottamaan kasvamista.

2 kommenttia:

  1. Minäkin olen ihan valtavan ihastunut tuohon kankaaseen! Tykkäsin jo vihreästä versiosta, mutta keltaista oli aivan pakko saada. Ja kaikille kolmelle on jotain vaatetta nalleista tehty, siis myös masuvauvalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa että muitakin kankaaseen ihastuneita löytyy. :) Minulta on vihreäpohjainen mennyt ihan ohi, tai en ainakaan ole kiinnittänyt siihen huomiota. Tämä keltainen kyllä varasti sydämeni samoin tein. <3

      Poista

Ilahdutat päivääni jättämällä kommentin. :)