tiistai 17. syyskuuta 2013

Uupumus

Tänään olen ollut todella väsynyt. Useampi yö on menty muutaman tunnin unilla. Iltaisin en vaan saa millään unta, vaikka päivällä väsyttäisi kuinka. Nuorimmainen herää yleensä aamulla 5.00-6.00, joten turha toivo että aamulla saisi nukkua pidempää.

Toivottavasti ensi yönä uni tulisi ja saisin univelkaa hieman kuitattua. Väsyneenä kun ei jaksa lasten kanssa yhtä hyvin kuin kunnolla nukkuneena. Myöskään pää ei toimi kunnolla. Pidinkin ihan suosiolla lepopäivän omeplusta ja asiakastöistä, muuten olisi voinut tapahtua kohtalokkaita virheitä.

Tässä masukuvaa eiliseltä.

29+1
Huomenna yritän saada kuvattua ja esiteltyä kaukalot ja sitterit.

Kaipailen edelleen lisää vastauksia juttutoive-postaukseen. :) Ja kyllä muutenkin saa kommentoida, todistetusti kun teitä lukijoita on.

4 kommenttia:

  1. Tuota unettomuutta täälläkin päin liikenteessä... Tuo maha on aivan valtava! Onko hankala elää tuommosen kanssa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse asiassa yllättävän helppoa. :) En ole koskaan omistanut näin isoa mahaa missään raskaudessa, mutta silti tää jotenkin tuntuu pienemmältä. Kaksosista kuullessani, ajattelin olon olevan loppupuolella paljon hankalampi ja kipeämpi.

      Poista
  2. Sulle on haaste mun blogissa :) !
    http://pikku-nurminen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Ihan mahtava masu! Toivottavasti saat nukutuksi. Voisiko joku mummo tai muu läheinen tulla aamuksi joskus lapsia kaitsemaan, että saisit nukuttua?

    VastaaPoista

Ilahdutat päivääni jättämällä kommentin. :)