torstai 5. syyskuuta 2013

Astioita ja ompeluksia

Piipahdin eilen paikallisella, pienellä kirpputorilla. Hyllyt huusivat tyhjyyttään, mutta jotain tarpeellista tarttui kuitenkin mukaan.


Perheenjäsenten lisäntyessä, lisääntyy luonnollisesti myös astioiden tarve. Ihastuttavat ruokalautaset löytyivät 0,5€ kappalehintaan. Syviä oli 5 kappaletta ja matalia 6. Alimmaisena ihana vihreä tarjoilulautanen, joka maksoi vain euron. Aina juhliin pöytää kattaessani törmään siihen, ettei minulla ole tarpeeksi tarjoiluastioita. Nyt tilanne on ainakin hieman korjaantunut.

Myös ompelukone on vaihteeksi surissut. Vauvoille syntyi housuja ja pipoja.


Tänään olisi taas vaihteeksi ultrapäivä. Saa nähdä miten vauvelit ovat kasvaneet ja missä asennossa pikkuiset masussa köllivät. Pahasti epäilen, että ainakin toinen on perätilassa. Samalla yritetään saada taas varmuutta halkioasiaan. Samalla reissulla käyn noutamassa meille toisen kaukalon, sitterin, peiton ja hieman vaatteita. Hankinnat alkavatkin pian olla tehtynä. :)

Saa nähdä miten kestän hereillä. Yöt ovat menneet lähinnä valvoessa. Parhaiten saan nukuttua olohuoneen sohvalla. Sama juttu oli viime raskaudessakin.

1 kommentti:

Ilahdutat päivääni jättämällä kommentin. :)