tiistai 26. toukokuuta 2015

Pienet neidit

Tässä olisi muutama kuva meidän pienistä neitokaisista, sekä muutama sana tyttösten touhuista.


Tytöt ovat nyt noin 1v ja 7kk vanhoja. Päivät ovat touhuamista ja kummastelua täynnä. Ulkoilu on tyttöjen mielestä ihanaa, ja kiviä sun muita on oikein mukava maistella leikkien lomassa. Hiekkalaatikolla hämmennetään keittoa ja kerätään käpyjä ämpäriin. Heitellään hiekkaa ympäriinsä ja kikatetaan kovasti. Parasta taitaa olla juosta piiloon kun äidin vahtiminen hetkeksi herpaantuu.


Tytöt ovat muutenkin hyväntuulisia ja iloisia. Turhista ei juurikaan itketä. Riitaa ja kinaa kyllä tulee nykyään enenevissä määrin. Onneksi myös yhteisiä leikkejä ja juttuja löytyy paljon.


Päiväunia nukutaan puolesta tunnista kahteen tuntiin. Tämä tapahtuu melkein poikkeuksetta ulkona vaunuissa. Siellä tytöt malttavat nukkua kaikkein parhaiten. Sisällä pieninkin risahdus (tai Niilon mölähdys) tahtoo herättää tytöt välittömästi. Ulkona meteli taas ei haittaa. Nytkin tytöt ovat unilla ja naapuri ajaa vieressä nurmikkoa.


Sellaisia vekkuleita meillä täällä pyörii kahden vanhemman lapsen lisäksi. Kaksosten kasvun seuraaminen on kyllä melkoinen etuoikeus.Päivääkään en vaihtaisi pois

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutat päivääni jättämällä kommentin. :)