torstai 19. helmikuuta 2015

Sananen kestovaipoista

Meillä on palattu taas P-I-T-K-Ä-N tauon jälkeen kestovaippoihin. En osaa sanoa mikä tuon tauon aiheutti, ehkä oma laiskuus ja kertakäyttövaippojen helppous. Pidemmän päälle jatkuva vaippojen kaupasta raahaaminen alkoi ärsyttää. Kauheaa rahan tuhlausta ja roskiskin tahtoi olla jatkuvasti täynnä.

Kaivettuani kestovaipat kaapista huomasin, että ne toimivat tytöillä nyt entistä paremmin. Kasvu ja pystyasentoon siirtyminen ovat saaneet vaipat istumaan paremmin. Pääasiassa meillä mennään sisätaskuilla, sisävaipoilla ja pul-kuorilla. Ne toimivat meillä parhaiten. Pul-taskut ovat satunnaisesti käytössä. Ne tahtovat fuskata reisistä jos laitan imut taskuun. Jos taas asetan imut vaipan sisään kuten kuorivaippaan, ei vahinkoja satu niin usein.

Imuja pitäisi ommella lisää, samoin muutama sisävaippa mahtuisi vielä kokoelmaani.  Olen yrittänyt saada täytettyä vaipat mahdollisimman ohuesti, etteivät ne haittaisi tyttöjen liikkumista ja tuntisivat päällä mukavammilta. Olen taitellut ohuemmista imuista "täsmäimuja" keskelle vaippaa, johon suurin osa pissasta kohdistuu. Näin paketista saa ohuen, mukavan ja toimivan.Onhan nämä kuosit ihania ja piristäviä. Meidän kestoilutaival on siis ollut ylä- ja alamäkeä pitkine taukoineen. Nyt kuitenkin taas uudella innolla kestoilun pariin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutat päivääni jättämällä kommentin. :)