tiistai 3. helmikuuta 2015

Aikaansaannoksia

Viime viikkoina olen ollut käsitöiden suhteen yllättävän tuottelias. Joka päivä tulee neulottua, ommeltua tai virkattua. Se on minulle sitä omaa aikaa, vaikka se usein tapahtuukin lasten kanssa. Työhommat ovat viime aikoina jääneet melko vähäisiksi, mutta pieni lomailu sillä saralla tekee vain hyvää.


Nämä sukat valmistuivat jo syksyllä. Lankana on Dropsin Fabel Print. Aivan ihanat sävyt. Tykkään näistä tosi kovasti. Lanka oli aivan ihanaa neulottavaa, vaikka olikin melko ohutta. Se nousikin ehkä suosikikseni sukkalangoista.


Nämä väriläiskät valmistuivat eilen tilkkulaatikon jämistä. Aika hauskat ja pirteät niistä tuli. Sain käytettyä laatikossa pyörineitä pieniä ja kapeita suiruja näihin pöksyihin aika kivasti. Näitä pitänee ommella muutamat lisää. Tilkkuja kyllä löytyy.


Tämä virkattu panta valmistui jokunen aika sitten omaan tarpeeseeni. Harmaa lanka on mitä lie. Koristukset virkkasin 7-veljeksestä. Tämä on jo nyt päässyt käyttöön melko usein. Sopivan nopea ja helppo työ väsyneelle kotiäidille.
 

Nämä leggarit ja hame valmistuivat  viime viikolla kierrätysmateriaaleista. Varsinkin leggareista meillä alkaa olla pulaa, sillä kaksoset ovat pikku hiljaa siirtymässä seuraavaan vaatekokoon. Kokoa leggareilla on 80cm. Hame on ommeltu ilman kaavaa ja vastaa kooltaan myös noin 80/86cm.

Oikein ihanaa ja pirteää tiistai päivää teille kaikille lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutat päivääni jättämällä kommentin. :)