sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

20+0

Raskauden virallinen puoliväli saavutettu! Hurjaa! Viikkoja on nyt taatusti enemmän takana kuin edessä. Nyt on myös lupa alkaa tekemään isompia hankintoja.

Torstaina on taas seuraava ultra, toivottavasti pikkuiset ovat kasvaneet tasaisesti. Ainakin liikkeitä tuntuu yhä enemmän ja enemmän joka puolelta mahaa. Ne tuntuvat jo selkeästi myös mahan päälle.

Koko viikko hurahti keitellessä mehua ja hilloja. Pakastin on täynnä mansikkaa ja eilen sinne saatiin kesän ensimmäiset mustikatkin. Hyvin kykenin vielä metsässä kyykkimään ja toivottavasti kykenen vielä useammankin kerran, etteivät mustikat ole loppu pakkasesta jo ennen talven alkua. Myös mansikka- ja raparperihilloa löytyy nyt useampi purkki.

 Mistä lie johtuu tämä säilömis- ja pakastamisinto. Aiheuttaakohan joku hormoni tällaista? :) Koskaan ennen en ole varustautunut näin hyvin talve varten. Ehkä se "energinen keskiraskaus" on nyt alkanut. Tai sitten kokemus on vain osoittanmut, ettei muutamalla mansikkakilolla kovin pitkälle pötkitä.

Olo on ollut melko hyvä. Välillä on päiviä, jolloin väsyttää enemmän. Taidankin ensi viikolla marssia apteekkiin rauta-ostoksille. Hemoglobiini oli neuvolassa viimeksi vain n. 120. Normaalisti se huitelee reilussa 140, joten väsymys voisi johtua raudan puutteestakin. Kipuja tai supistuksia ei ole, ja hyvä niin.


Vatsa kasvaa minkä ehtii.

2 kommenttia:

  1. Ison näköinen on massu jo :) Pitääpä itsekkin käydä mustikoita poimimassa, kun mustikkapiirakka on niiin ihanaa :)

    VastaaPoista

Ilahdutat päivääni jättämällä kommentin. :)