sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

19+0

Taas yksi viikko täynnä ja viikon päästä paukkuu jo puoliväli. Tai oikeastaanhan tässä omassa raskaudessani olen jo yli puolenvälin, sillä tiedän ettei laskettuun aikaan asti mennä. Viikkoja on siis enemmän takana kuin edessä.


Tässä tuore kuva vatsasta. Selkeää kasvua on tapahtunut ja kyljissä tuntuu venytystä ja kipuja enemmän. Helpolla on kyllä tänne asti päästy *koputtaa puuta*. Olo on ollut melko normaali ja hyvä. Lämpiminä päivinä veto on pois, eikä oikein jaksaisi tehdä mitään. Hikoiluttaa ihan kamalasti ja tuntuu, että koko ajan on kuuma. Yöllä juoksen vessassa 2-3 kertaa, joten uni on katkonaista. Liikkeitä tuntuu päivittäin, ja mikäs sen ihanampaa.

Eilen juhlittiin rakkaan kummipoikamme kastetta. Oli oikein ihanat ja lämpimät juhlat. Ainoastaan juhlapukeutuminen aiheutti hieman päänvaivaa, mikään mekko kun ei tahtonut näyttää hyvältä päällä. Sankari jaksoi juhlat oikein hienosti, eikä itkeskellyt lainkaan.

Tein tänään ihanaa vispipuuroa, johon laitoin puolukoiden lisäksi tuoreita mansikoita ja vaniljasokeria. Tässä ohje jos joku haluaa kokeilla.

Vispipuuro

1 l vettä
3 dl puolukoita
2 dl tuoreita mansikoita
1,5 dl mannasuurimoita
1 dl mansikoita
ripaussuolaa
2 tl vanilja sokeria

1. Keitä puolukoita n. 10 minuuttia. Lisää mansikat ja keitä vielä hetki.
2. Soseuta tai siivilöi marjat jos tahdot. (Itse soseutin)
3. Vatkaa mannasuurimot ripotellen kiehuvaan mehuun ja keitä miedolla lämmöllä toiset 10 minuuttia välillä sekoittaen.
4. Mausta puuro sokerilla, suolalla ja vaniljasokerilla.
5. Jäähdytä puuro ja vatkaa kuohkeaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutat päivääni jättämällä kommentin. :)