keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Huomenna

Huomenna päästään viimein kurkkaamaan miten masussa voidaan. Liikkeitä on tuntunut, masu kasvaa ja eilen olevinaan löysin kahdet erilliset sydänäänet. Toiset kuului alhaalla vasemmalla ja toiset ylhäällä oikealla. Luottavaisin mielin siis. Jos jotain on pielessä, niin enpä minä sille mitään mahda. Surullista, mutta totta.

Eilen tein töitä pitkästä aikaa. Pienentelin juhlamekkoa, korjailin työvaatteita ja ompelinpa yhdet röyhelöhousutkin valmiiksi.



Nämä menevät asiakkaalle, mutta jos nyt paljastuu että vauvelit ovatkin tyttöjä, niin pitää ommella omillekin tällaisiä. Ovat tosi hauskan näköiset lapsen päällä. Tuo röyhelö on siis takapuolella. Kaava ja malli näissä on oma.

Käytiin eilen myös ohimennen kirpputorilla. Kahden vilkkaan lapsen kanssa se on melkoinen suoritus. Varsinkin nuorimmaisessa on melkoinen vahtiminen ettei kisko tavaroita lattialle tai hajota mitään.


Löytyihän sieltä taas jotain. Pojalle nappasin mukaan Niken lenkkarit kahdella eurolla. Olivat melko likaiset, mutta sain putsattua kengät hyvään kuntoon. Löysin itsellenikin muutaman pidemmän mallisen paidan, jotka peittävät kummun. Tulivat kyllä tarpeeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutat päivääni jättämällä kommentin. :)