torstai 15. tammikuuta 2015

On aika

Nyt on tullut aika kaivaa blogi naftaliinista ja päivitellä tännekin meidän kuulumisia. :) Tosin, en tiedä seuraako kukaan enää blogiani.

Viimeisestä postauksesta on hävettävän pitkä aika. *nolottaa* Aika ei vain yksinkertaisesti ole riittänyt mihinkään ylimääräiseen.

Syksy meni sairastellessa. Esikoinen kantoi koulusta mukanaan milloin minkäkinlaista flunssaa, joka kiersi sitten meidät kaikki. Onneksi mitään sen pahempaa ei kohdalle sattunut, mutta kyllä neljän niiskuttavan lapsen kanssa eläminen tuntui välillä melko työläältä.

Kaksoset ovat pian 1vuoden ja 3kk. Joulun aikaan he oppivat kävelemään ja kiipeilemään joka paikkaan. "Äittää"  ja "äitiä" hoetaan aika usein. Muita sanoja ei vielä ole. Omaa kieltä tulee kyllä sitäkin enemmän. Tytöt syövät edelleen rintaa useamman kerran päivässä. "Normaalia" maitoa en ole aloittanut ollenkaan, sillä en näe sille olevan vielä mitään tarvetta.


Öisinkin heräillään vielä syömään useamman kerran. Myös uudet taidot ovat sotkeneet öitä. Edelleen nukumme perhepedissä kaksosten, ja usein myös Niilon kanssa. Melko ahdasta. :)


Tiistaina tytöt saivat mpr-rokotteet, joten nyt odotellaan nouseeko kuumetta tai tuleeko muuta oiretta.

Puikkoja olen ehtinyt hieman heiluttelemaan. Talven saldona on muutamat villasukat. Tilaustöitäkin oli ennen joulua oikein mukavasti.

Toivottavasti tällä kertaa tauko ei venähdä yhtä pitkäksi. :)

7 kommenttia:

Ilahdutat päivääni jättämällä kommentin. :)