sunnuntai 17. elokuuta 2014

Arki lähti rullaamaan

Viime viikolla meillä koittia paluu arkeen. Mies palasi töihin kesälomaltaan ja esikoinen aloitti koulun. Siinäpä oikeastaan syy yli viikon mittaiseen blogitaukoon. Aika ei yksinkertaisesti ole riittänyt mihinkään ylimääräiseen. Tai oikeastaan paljon "pakollisiakin" asioita on jäänyt tekemättä.

Saimi ja Kerttu ovat oppineet konttaamaan, joten tämän äidin täytyy olla valppaana jatkuvasti. Tytöt ovat melko ehtiväisiä... Viime viikolla kävimme taas keskoskontrollissa sairaalalla. Tämä olikin viimeinen, sillä tytöissä ei ollut mitään moitittavaa. Kaikki oli kunnossa ja kehitys oli ikätason mukaista. Ensi kuun alussa olisi taas Saimin sydänkontrolli. Toivotaan, että sieltäkin saadaan hyviä uutisia.

Helteiden myötä teimme paluun kestoiluun. Tässä välissä oli useamman kuukauden tauko ja käytimme pelkästään kertakäyttöisiä vaippoja. Nyt kuitenkin ollaan siirrytty taas päiväkestoilemaan ja mielessä pyörii myös ajatus yökestoilusta. Ompelut ovatkin olleet lähipäivinä lähinnä kestoihin liittyviä. Olen päivittänyt meidän imuvarastoa ja korjannut muutaman rikkinäisen kuorivaipan.

Nyt taas lapset kutsuu! Palailen myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutat päivääni jättämällä kommentin. :)