maanantai 13. tammikuuta 2014

Pallolaajennus...

...onnellisesti ohi. Saatiin hyvä ja toivottu hoitotulos. Nyt pidetään peukkuja, että tilanne säilyy tällaisena eikä lähde uudelleen pahenemaan.

Kaikkiaan matka meni oikein mukavasti. Junamatkat kestivät noin kolme tuntia suuntaansa ja senkin ajan neidot jaksoivat olla suht nätisti. Kantoliina oli reissussa pelastus. Emme ottaneet ollenkaan rattaita mukaan, ainoastaan liinan. Sairaalalla ollessa Kerttu makoili tyytyväisenä liinassa ja kokeiden ja tutkimusten jälkeen sain Saimin siihen rauhoittumaan.

Helsinkiin menimme torstaina ja pallolaajennus Saimille tehtiin perjantaina. Lauantaina pääsimme jo kotiutumaan. Torstai oli täynnä erilaisia kokeita ja tutkimuksia, joista pieni neiti meni hieman hämilleen. Yövyimme matkan ajan Simonkadun Scandicissa. Perjantaista lauantaihin Saimi joutui olemaan tarkkailussa osastolla.Se olikin minulle kaikkein vaikeinta. Onneksi kyse oli kuitenkin vain yhdestä yöstä.

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, että leikkaus meni hyvin! Meillä on mitä luultavimmin tällä viikolla tiedossa Alinan aivoleikkaus. Aivoista löydettiin perjantaina kasvain :( Olemme nyt Tampereella ja tyttö on Lasten teho-osastolla. Toisen neidin saamme tänne keskiiikkona, ikävä on niin kova <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kovasti voimia teille! <3 Lapsen sairastaminen on kauheaa.

      Poista

Ilahdutat päivääni jättämällä kommentin. :)