Tätä ongelmaa helpottaa ainakin hieman seuraava resepti, johon törmäsin The good morning-blogissa.
Muokkailin reseptiä hieman ja tein tonnikalapiirakkaa. Tässäpä ohje, jolla tein:
pohja:
250g maitorahkaa
1kpl kananmunia
1dl sämpyläjauhoja
1tl leivinjauhetta
1tl suolaa
mustapippuria
0,5dl pellavansiemenrouhetta
täyte:
1prk tonnikalaa
kirsikkatomaatteja
tilliä
mustapippuria
Pohjan aineet sekoitetaan vain sekaisin ja levitetään piirakkavuokaan leivinpaperin päälle. Täytteet lisätään pohjan päälle ja piirakka uuniin 200 asteeseen noin puoleksi tunniksi.
Uuniin menossa |
Nam! Parasta tämä on ehdottomasti kylmänä, joten kannattaa nostaa jääkaappiin muutamaksi tunniksi.
Tässä vielä linkki alkuperäiseen ohjeeseen, joka on toteutettu kanasta. Kokeiltu on ja toimii myös sillä loistavasti. Laitoin kaveriksi vielä paprikaa ja sipulia.
Suosittelen jokaista kokeilemaan tätä!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Ilahdutat päivääni jättämällä kommentin. :)