lauantai 3. elokuuta 2013

Loma vetelee viimeisiään

Ei kylläkään minulla, vaan meidän esikoinen aloittaa 12. päivä esikoulun. Hurjaa! Miten minulla voi olla niin vanha lapsi? Aika on mennyt ihan hurjan nopeasti. Haikeaahan tämä kieltämättä on. Yksi aikakausi päättyy ja uusi alkaa.

Torstaina kävimme taas ultrassa. Kaikki oli kunnossa ja tytöt kasvaneet hyvin. Käytännössä neidit ovat melkein samanpainoisia, n. 500g. Vauva A oli pää alaspäin, B taas poikittain ylhäällä. Nyt ovat luultavasti jo taas vaihtaneet asentoa. Toivottavasti asettuisivat kumpainenkin raivotarjontaan ennen synnytystä. En missään nimessä tahtoisi joutua sektioon.

Voinnissa ei edelleenkään muutosta. Olo on hyvä, suorastaan loistava. Muutamana päivänä on hieman närästänyt, ei muuta. Tietenkin olen hidastunut ja olo on melko kömpelö välillä, mutta ei voi valittaa.

Hankintoja on tehty. Eilen kotiutuivat vauvojen kantokopat. Kaukalo ja tuplamatkarattaat odottavat noutamista. Pieniä vaatteita on tulossa melkoinen kasa postin mukana. Tänään pesin ensimmäisen koneellisen vauvanvaatteita. Voi kun ne ovatkaan pieniä! En malta odottaa, että vauvat syntyvät.

Torstaisella ultrareissulla pyörähdimme myös Joensuun kirpputoreilla. Melkoinen kasa ihanuuksia löysi meiltä uuden kodin. Vaatetta löytyi myös vanhemmille lapsille melko mukavasti. Tässä parhaimpia löytöjä.



Kaikkia yksivärisiä bodeja yms. perusvaatetta en viitsinyt kuvailla. Jospa saisin huomenna napattua kuvan myös vanhempien lasten löydöistä. Tänään surautin muutamat pöksyt vauvoille ja huomenna olisi tarkoitus jatkaa sitä hommaa.

Nyt lapset iltapalalle ja -pesulle! Ihanaa lauantaita kaikille!

2 kommenttia:

  1. Teet kyllä aina ihan mielettömiä löytöjä kirppiksiltä! :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus sattuu kivoja juttuja eteen vaikka kuinka. Joskus taas joutuu kotiutumaan tyhjin käsin. :)

      Poista

Ilahdutat päivääni jättämällä kommentin. :)