maanantai 1. heinäkuuta 2013

Pieniä bodeja

Posti toi mukanaan ihania pieniä bodeja. Kaikki on ostettu käytettynä facebookin kirppisryhmistä. Eivät maksaneet paljoa.

Nämä kaikki ovat kooltaan 50cm
Tämä ihanuus taas 62cm.
 Pieniä tytön vaatteitakin alkaa olemaan nyt jonkin verran. Seuraavat hankinnat taidan tehdä vasta, kun tiedän tulokkaiden sukupuolen.Viime yönä näin unta, että vauvat olivat poikia.

Raskauden puoliväli koittaa aivan kohta. Olen pitänyt sitä jonkinlaisena merkkipaaluna isompien hankintojen suhteen. Täytynee oikeasti alkaa katselemaan kaukaloa, matkarattaita ja muuta tarvittavaa. Uskokaa tai älkää, tässä tulee vielä kiire.


Viikonloppu hujahti taas vauhdilla Lauantaina kävimme mieheni perheen mökillä uimassa ja saunomassa. Oli ihanaa! Vesi oli todella lämmintä. Ja voi miten kevyeksi sitä itsensä uidessaan tunsikaan. Rannalle noustessa heräsin taas todellisuuteen. Mahduin vielä onneksi juuri ja juuri bikineihini. Alaosan kanssa ei ole ongelmia, mutta yläosa alkaa käydä hieman ahtaaksi. Rintaliivinikin kaipaisivat hieman päivitystä. Niiden ostamista siirrän aina viimeiseen hetkeen asti, sillä se on inhottavaa. Tuntuu, ettei oikeaa kokoa tai mallia löydy koskaan.

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutat päivääni jättämällä kommentin. :)