keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Hetken helpotus

Kuskasin lapset muutamaksi tunniksi vanhemmilleni hoitoon. Saan tehdä asioita ihan rauhassa! Voin juoda kupin kahvia, päivittää blogin, siivota ja käydä kaupassa, ja kaikki tämä ihan yksin. Harvinaista herkkua! Ja kaksosten synnyttyä varmasti vielä harvinaisempaa. :D No, itsepähän olen osani valinnut. En valita, lapset ovat parasta.

Viime yö meni valvoessa, joten muutaman tunnin hengähdys tekee oikeasti hyvää. Väsyneenä ei vaan jaksa, joten lapsillekin oli mukavampi päästä mummolaan touhuilemaan pitkästä aikaa.

Hieman kuvia eiliseltä.





 Äidin ihana hymypoika täyttää ensi kuussa jo 2 vuotta! Aika on mennyt hurjaa vauhtia ja tässä kahdessa vuodessa on ehtinyt tapahtua vaikka sun mitä.

Huominen ultra jännittää hieman. Toivottavasti kaikki on hyvin. Aamulla sain tuntea ensimmäistä kertaa potkut käteen asti, joten ainakin masussa on voimistuttu kovasti.


Ja eihän tämäkään postaus voi ilman vauvanvaatehankintoja jäädä. :) Nämä kaksi Lindexin 50cm bodya saapuivat eilen postissa.

2 kommenttia:

  1. Mistä kaikkialta ostelet vaatteita lapsille? Tuntuu, etten minä ikinä tee mitään hyviä löytöjä nettikirppiksiltä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Facebookin kirppiksiltä (mm. Lindex-kirppis, Lasten kirpputori H&M, Lindex, KappAhl, Tutta uusretrokirppis....). Samoin huuto.netistä tulee välillä huudettua. Parhaimmat löydöt olen kyllä tehnyt ihan normaaleilta kirppiksiltä. :)

      Poista

Ilahdutat päivääni jättämällä kommentin. :)