maanantai 27. toukokuuta 2013

Ostoslistalla

Olen pikku hiljaa alkanut kasata ostoslistaa kaksosia ajatellen. Aikaa on vielä onneksi reilusti, enkä isoja hankintoja ennen raskauden puoliväliä uskalla tehdä ollenkaan. Olenpa ainakin ajoissa ja ehdin miettiä ja vertailla kunnolla. Asioita on kuitenkin hyvä listata sitä mukaa kun ne mieleen tupsahtavat. Sitäkään kun ei tiedä, milloin oma vointi huononee tai joutuu vaikka vuodelepoon.

1. Kantokopat tuplavaunuihin.

Vaunut meiltä jo löytyvät (Emmaljungan twin city crossit camo beige-värisinä). Ehdimme ostaa ne ennen kolmannen lapselle kohtukuolemaa. Hillityn väriset, pehmeät kantokopat ovat hakusessa. Mustats, beiget, harmaat tms.... Jospa vaikka käytettynä tulisi vastaan.

kuva täältä.


2. Toinen kaukalo telakalla

Omistamamme kaukalo on Graco logico s. Nyt haluaisin ehkä kokeilla jotain muuta merkkiä. Gracon olen kokenut isoksi ja painavaksi. Jokin kevyempi voisi olla parempi, kun kaikaloita on kuitenkin kanneltavana kaksi. Jospa kaukalokin sattuisi löytymään käytettynä.

kuva täältä.


3. Toinen pinnasänky

Yksi jo löytyy. Alkuunhan vauvat nukkuvat varmaankin samassa sängyssä tai pienemmissä laatikoissa. Mieheni rakensi sängyn pojallemme 2011 ja toivottavasti myös kaksoset saavat kumpikin kölliä iskän rakentamissa sängyissä.

4. Kantoliina

Manduca meiltä jo löytyy, mutta nyt haluan kokeilla myös kantoliinaa. Trikoista olen ajatellut kuultuani siitä pelkästään hyviä kokemuksia.

5. Sitteri

Näitäkin yksi jo löytyy. Toinen hankitaan sitten tarpeen mukaan jos näyttää, ettei yksi riitä ja vauvelit viihtyvät.

6. Tuttipulloja

Pullot tulevat luultavasti tarpeeseen. Toki imetän ja toivottavasti jatkan imetystä aina vuoden ikään saakka, mutta varsinkin kahden kanssa pullo voi helpottaa elämää melkoisesti. Isäkin saa osallistua syöttämiseen ja helpottaa osaltaan äidin arkea. Toki jos omaa maitoa vaan riittää, niin pullosta tarjoillaan lypsettyä rintamaitoa ennemmin kuin korviketta. Kuopus oli totaalinen pullostakieltäytyjä. Ei kelvannut, ei sitten millään.

kuva täältä.

2 kommenttia:

  1. Meillä on Brion Primo telakalla, en voi kuin suositella :)

    VastaaPoista
  2. Itse voin suositella myös Britaxia, oon ollu tosi tyytyväinen :)

    VastaaPoista

Ilahdutat päivääni jättämällä kommentin. :)