sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Ajatuksia tästä kaikesta

Nyt on ollut muutama päivä aikaa sulatella kaksosuutisia. Päällimmäisenä tunteena on ilo! Kuinka mahtavaa onkaan saada kaksi lasta. Tätä kaikkea varjostaa kuitenkin pelko siitä, ettei kaikki menekään hyvin. Siihen en kuitenkaan pysty juurikaan itse vaikuttamaan, joten turha sitä on etukäteen murehtia. Yritän siis nauttia tästä raskaudesta kaikin voimin.

Koko raskaus tuntuu uskomattomalta. Ensinnäkin, laskettu aika 1.12 on tasan vuoden päästä siitä, kun enkelityttömme syntyi. Nyt tieto kaksosista tekee siitä jotenkin vielä entistä enemmän uskomattoman sattuman. Eräs ystäväni sanoi heti plussatestini ja lasketun ajan kuulemisen jälkeen, että olisipa suorastaan pelottavaa, jos vauvoja olisikin kaksi. Tämä kaikki pakottaa uskomaan johonkin suurempaan voimaan. Tuntuu, että rukouksiini on nyt vastattu.

Välillä elämässä tulee vastaan niitä ikäviä asioita, ja välillä taas onnea lykätään oikein sylin täydeltä.

Paljonhan tässä nyt on järjesteltävää. Onneksi tila-auto ja kaksos-/sisarusrattaat jo löytyvät. Hankintalistalla on: toinen kaukalo, toinen  sitteri, kantoliina, toinen pinnasänky, vaatteita, harsoja.... Yhdelle lapselle hankittavaa ei olisi juurikaan ollut, nyt tilanne onkin sitten aivan toinen. :)



Pahoittelun heilahtaneesta kuvasta. Ehkä siitä saa jonkinlaista käsitystä mahan koosta. Viikkoja siis nyt 13+0. muissa raskauksissa maha on ollut samankokoinen vasta noin puolessävälissä.

1 kommentti:

Ilahdutat päivääni jättämällä kommentin. :)